Performancing Metrics

Estimated Reading Time: 2 minutes

Artificial Intelligence In Actie | AI-oplossingen bedenken en implementeren

ai in actie boek
managemenboek artificial intelligence in actie

Het eerste boek over toegepaste AI in Nederlandse organisaties.

Artificial Intelligence (AI) ontwikkelt zich razendsnel tot bron van praktische oplossingen voor bedrijven en organisaties. Bedrijven zetten AI bijvoorbeeld in om sollicitanten te selecteren, kosten te besparen met chatbots en de verkoop te optimaliseren. Zelfs robots bij de receptie zijn geen toekomstmuziek meer. Welk domein of welke sector je maar bedenkt, AI is overal, en dit is hét moment om in te stappen.

AI biedt tal van mogelijkheden om efficiënter te werken, klanten beter te helpen en kosten te besparen. Artificial Intelligence In Actie geeft je een realistisch beeld van wat er mogelijk is met AI op jouw vakgebied of in jouw sector, zodat je geen kansen meer misloopt, maar juist waarde creëert. Je ontdekt met welke AI-innovaties je in je eigen organisatie aan de slag kunt en hoe je dat praktisch voor elkaar krijgt, om zo je concurrentiepositie te versterken.

  • Het eerste boek over toegepaste AI in Nederlandse en Belgische organisaties.
  • Boordevol checklists, tips en praktijkervaringen van toonaangevende bedrijven zoals Rabobank, Achmea en ABN AMRO.
  • Compleet met digitale oefeningen om gevoel voor AI te krijgen.

Taco Hiddink is co-auteur van het boek “Artificial Intelligence in Actie” en mede-oprichter van Brainial.com. Taco ontwerpt en bouwt AI-toepassingen, waarbij hij gebruikmaakt van machine learning en deep learning. Hij deelt graag zijn praktische kennis en ervaring door het geven van trainingen, en via het nieuwe boek “Artificial Intelligence in Actie”