Performancing Metrics

PRIVACYBELEID BRAINIAL BV

Wij zijn Brainial BV. We respecteren uw privacy en privéleven, maar soms hebben we uw persoonlijke gegevens nodig. In dit privacybeleid leggen we uit welke gegevens we gebruiken en hoe we deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Dit privacybeleid is van toepassing op onze website https://brainial.com (de “Website) en de diensten die we aanbieden (de“ Diensten ”). We voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de "Relevante Wetgeving").

Ben je jonger dan zestien?

Als je jonger bent dan zestien jaar, mag je onze website en diensten niet gebruiken zonder toestemming van je ouders of wettelijke voogd.

Persoonlijke gegevens

Om onze Website en Diensten aan te bieden, verwerken wij persoonsgegevens. "Persoonsgegevens" betekent alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon zoals gedefinieerd in de Relevante Wetgeving.

Jouw toestemming

Wij kunnen uw gegevens op verschillende momenten opslaan, bijvoorbeeld wanneer u onze Website bezoekt, een account aanmaakt via onze Website, gebruik maakt van onze Diensten of wanneer u contact met ons opneemt. We mogen je gegevens verwerken omdat we je toestemming vragen via dit privacybeleid. Daarnaast hebben wij uw gegevens nodig om de overeenkomst tussen u en ons uit te voeren. Als u ervoor kiest om uw gegevens niet te delen, dan Als u ervoor kiest om uw gegevens niet te delen, kunnen we onze diensten niet volledig en kwalitatief leveren.

Wij verwerken uw gegevens niet zonder uw toestemming, tenzij wij hier wettelijk toe verplicht zijn.

Welke gegevens verzamelen we en hoe gebruiken we uw gegevens?

Om onze website en diensten te gebruiken, hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Uw naam
  • Jouw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Een foto die duidelijk herkenbaar is

We kunnen ook de volgende niet-persoonlijke gegevens opslaan als u onze website gebruikt:

  • Het type van uw browser
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt
  • De internetprovider

We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de hierboven genoemde doeleinden of enig ander doel dat daarmee verband houdt. Zo worden uw gegevens door ons nooit op een onverwachte manier gebruikt.

Veiligheid

We werken er hard aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde of onwettige toegang, wijziging, openbaarmaking, gebruik of vernietiging. Op die manier hebben onbevoegden geen toegang tot uw gegevens. We nemen de volgende maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen:

  • Versleuteling van digitale bestanden die persoonlijke gegevens bevatten
  • Beveiligde netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL) -technologie of een technologie die vergelijkbaar is met SSL
  • De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben
  • De toegang tot de gegevens is beveiligd met tweestapsverificatie
  • Back-ups

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

We bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig is om de hierboven genoemde doeleinden te bereiken.

Met wie delen we uw persoonsgegevens?

Processoren

We kunnen uw persoonlijke gegevens met anderen delen. In een verwerkersovereenkomst spreken wij met die partijen af dat zij uw gegevens zorgvuldig gebruiken en dat zij alleen de gegevens ontvangen die relevant zijn voor hun dienstverlening. Deze partijen gebruiken uw gegevens in overeenstemming met onze instructies en niet voor hun eigen doeleinden. We kunnen uw gegevens bijvoorbeeld delen met Google Cloud Platform-services, Amazon Webservices en Microsoft Azure. Zij zorgen voor de infrastructuur, gegevensverwerking en gegevensopslag. Deze partijen zijn 'verwerkers' in de zin van de Relevante Wetgeving.

Overdracht

We verwerken uw gegevens alleen binnen de Europese Unie. We zullen uw gegevens alleen buiten de Europese Unie verwerken als het land een effectief beschermingsniveau voor uw gegevens heeft.

Wij zullen uw gegevens nooit doorgeven aan andere landen of andere partijen dan hierboven beschreven.

Links

Mogelijk vindt u op onze website advertenties of andere inhoud die naar andere websites verwijst. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. We raden je aan om het privacybeleid van die websites te lezen.

Cookies

Cookies zijn kleine (tekst) bestanden die op uw computer worden opgeslagen. Uw webbrowser slaat deze cookies op wanneer u onze website bezoekt. Deze cookies worden opgehaald wanneer u onze website opnieuw bezoekt. Hierdoor kan onze website u herkennen als een eerdere bezoeker.

We kunnen cookies gebruiken om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren. Cookies zijn essentieel voor de werking van onze website, zorgen ervoor dat u onze website veilig kunt bezoeken en bugs en fouten op onze website opsporen.

U kunt uw cookie-instellingen in uw browser wijzigen als u niet wilt dat cookies naar uw apparaat worden verzonden. We slaan geen cookies op als u onze website bezoekt. Houd er rekening mee dat sommige websitefuncties of -services van onze website mogelijk niet correct werken zonder cookies. Voor meer informatie kunt u onze cookieverklaring lezen: https://brainial.com/cookie-policy/.

Wijzigingen aan dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wanneer we dit privacybeleid ingrijpend wijzigen, zullen we een melding op onze website plaatsen, samen met het bijgewerkte privacybeleid. We informeren gebruikers die zijn geregistreerd met een e-mailadres ook in geval van aanzienlijke moderatie. Als u niet als gebruiker bent geregistreerd, raden wij u aan om de website en dit beleid regelmatig te bezoeken.

Jou rechten

De gegevens die we verzamelen zijn persoonlijk. Daarom heeft u de volgende rechten:

  • U kunt toegang vragen tot de persoonlijke gegevens die wij over u verwerken;
  • U kunt ons verzoeken om uw persoonlijke gegevens in onze administratie te corrigeren, bij te werken, af te schermen of te verwijderen;
  • U kunt een kopie opvragen van de persoonlijke gegevens die we over u hebben verwerkt. Deze kopie kunnen wij - op uw verzoek - naar een andere partij sturen, zodat u de gegevens niet zelf hoeft mee te sturen;
  • U kunt een klacht indienen tegen de verwerking van uw gegevens;
  • U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als u de indruk heeft dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken;
  • U kunt uw toestemming om uw gegevens te verwerken altijd intrekken. We kunnen uw gegevens niet verwerken vanaf het moment dat u uw toestemming intrekt.

Mocht u nog vragen hebben over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Brainial B.V.
Kattensingel, 44C
2801 CB GOUDA
KvK-nummer: 74995375
legal@brainial.com

 

 

Dit document is voor het laatst bijgewerkt op 14 september 2020